Tarik Filipović predstavom ”Ćiro” zatvorio SMART Fest u Stocu

Izvedbom predstave ”Ćiro” Tarika Filipovića spušten je zastor na ovogodišnji Stolac Music and Arts Fest 2023. (SMART Fest).

Koliko je predstava, koja je zapravo monokomedija koja govori o životu i djelu trenera svih trenera – Miroslava Ćire Blaževića, bila zanimljiva publici, govori sama po sebi činjenica da su ulaznice rasprodane danima prije.

Tarik je tako predstavu odigrao pred punom dvoranom Kulturnog centra Stolac, što je dokaz koliko malim gradovima treba kulturnih događaja.

”Predstavom sam prezadovoljan, bila je ovo jedna jako lijepa publika, osjećajna, i postojala je ta konekcija među nama”, rekao je Tarik Filipović.

”Bila mi je čast i zadovoljstvo biti dijelom SMART Festa ove godine i moram zaista pohvaliti organizatore, koji su, osim što su odlični organizatori, ujedno i odlični domaćini”, dodao je poznati glumac.

SMART Festu je poželio sve najbolje u budućnosti.

”Ono što ja želim SMART Festu je da ga mnogi prepoznaju i da traje barem pet dana te da raste iz godine u godinu. Iskreno se nadam da ću ponovno doći u Stolac te da ćemo se ponovno družiti”, rekao je na kraju Filipović.