NAJAVA| Dani Kulturnog centra Stolac: Očekuju vas tri večeri obogaćene kulturom

JU “Centar za kulturu i sport” Stolac i Grad Stolac ovo ljeto organiziraju Dane Kulturnog centra Stolac.

Kulturni centar Stolac sprema se za tri nezaboravne večeri koje će obogatiti kulturnu scenu ovog predivnog grada. Od 23. do 25. kolovoza, centar će biti domaćin spektakularnog događaja koji će oduševiti ljubitelje umjetnosti svih generacija.

Prva večer, 23. kolovoza, rezervirana je za glazbeni spektakl koji će donijeti legenda dalmatinske glazbe – Tedi Spalato. Svojim nezaboravnim nastupom, Spalato će osvojiti srca publike svojim jedinstvenim glasom i repertoarom koji je obilježio generacije.

Druga večer, 24. kolovoza, donosi hit komediju “Kad udari južina” u izvedbi Jagode Kumrić i Petre Kraljev. Ova urnebesna predstava garantira smijeh do suza, pružajući publici nezaboravno iskustvo uz vrhunsku glumu i humor koji će osvojiti sve prisutne.

Treći dan, 25. kolovoza, rezerviran je za književni događaj koji će obilježiti predstavljanje knjige “Gromoglasni šapat” Josipa Milanovića Pisoja. Ova knjiga, koja se već istaknula kao izuzetno djelo suvremene književnosti, bit će predstavljena publici u ugodnoj atmosferi Kulturnog centra Stolac, pružajući priliku za razgovor s autorom i dublje uranjanje u svijet književnosti.


Dani Kulturnog centra Stolac obećavaju tri večeri bogate kulturom, zabavom i umjetnošću za pamćenje. Nemojte propustiti priliku biti dio ovog nevjerojatnog događaja koji će obogatiti kulturni život grada i pružiti nezaboravno iskustvo za sve posjetitelje.

Za informacija o ulaznicama pratite službene stranice Kulturnog centra Stolac.