SMART Fest: Nastup Željka Pervana otkazan, dolazi Dragan Marinković Maca sa hit predstavom „Kakva ti je žena, takav ti je život“

Pripreme za ovogodišnji SMART Fest Stolac privode se kraju, jer nas od festivala dijeli samo tjedan dana. U završnim pripremama dogodile su se promjene. Zbog zdravstvenih problema, Željko Pervan morao je otkazati svoj nastup zakazan za 7. lipnja. Kako posjetitelji ne bi ostali uskraćeni za smijeh i dobru zabavu, stiže nam Maca i njegova kultna predstava „Kakva ti je žena, takav ti je život“.

Karizmatični Sarajlija Dragan Marinković Maca ovom je predstavom već oduševio regiju, a sada ćemo ga napokon gledati i u Stocu. Predstava će se održati u Kulturnom centru u četvrtak 6. lipnja u 21 sat. Hit komedija „Kakva ti je žena, takav ti je život“ natjerat će vas na razmišljanje o sebi i o svijetu koji vas okružuje, jer mi smo generacije koje ne žele vezu. Listamo po aplikacijama u nadi da ćemo pronaći pravu osobu. Željeli bismo naručiti svoju srodnu dušu preko interneta, čitamo „Pet načina kako da znaš da mu se sviđaš“ i „Sedam načina kako da je osvojiš“ misleći da možemo programirati osobu za vezu kao projekt na internetu. Ipak, mi smo ti koji ne žele vezu, stoji u opisu predstave za koju su već dostupne ulaznice putem sustava Entrio (https://entrio.ba/event/dragan-marinkovic-maca-kakva-ti-je-zena-takav-ti-je-zivot-17944)

SMART Fest će otvoriti predstava „Moj prijatelj Bumbi“ Lutkarskog kazališta Mostar, također u Kulturnom centru Stolac s početkom u 17 sati. Moj prijatelj Bumbi je topla priča o odrastanju, zaigranosti, mašti i bezuvjetnoj ljubavi koja pršti iz svakog djeteta. Bumbi je plod mašte jednog djeteta, koje u svojoj zaigranosti ne nailazi na razumijevanje odraslih. Ova je predstava prepuna raznih šala, munjevitih gegova i zabavnih songova koji će zasigurno nasmijati djecu, ali i roditelje.

Glazbeni dio osmog izdanja festivala održat će se u subotu 8. Lipnja kada vas očekuje koncertni program u kojem nastupa talentirani Mostarac Adi Šoše, a svoj novi album “Najgori” predstavit će Zoster. Koncerti će se održati ispred Gradske uprave u samom središtu grada, a ulaznice možete nabaviti putem sustava Entrio https://www.entrio.ba/event/zoster-adi-sose-smart-fest-2024-18335)

Dođite i uživajte u bogatom programu SMART Festa! Vidimo se od 6. do 8. lipnja u prelijepom gradu na Bregavi!