Loading Događaji

« Svi Događaji

  • Ovaj događaj je prošao.

HNK Mostar s predstavom „Ženski razgovori“ gostuje u Kulturnom centru Stolac

20 studenoga, 2023 @ 19:00 - 20:00

$7

Predstava „Ženski razgovori“ autorski je projekt Dragana Komadine, Biljane Čakić i ansambla predstave prema motivima zbirke eseja „Ženski razgovori“ Dušana Radovića. Komad je to o nekoliko generacija žena i pripadajućih im što prisutnih, što odsutnih muškaraca, te vječnim problemima poput zaljubljivanja, braka, prevare, karijere, bolesti, smrti – ukratko poroka svih vrsta, kako bi to sigurno u svom nadahnutom maniru pod zajednički imenitelj sveo pokojni Radović.

Predstava „Ženski razgovori“ bit će upriličena u ponedjeljak, 20. studenog 2023. godine u Kulturnom centru Stolac s početkom od 19:00 sati.

Cijena ulaznice je 7 KM, a svoju možete uzeti već danas u prostorijama centra, kazao je ravnatelj JU Centar za kulturu i sport Nikola Vujnović za Stolac city.

U predstavi glume Nikolina Marić, Ana Franjčević, Mirela Mijačank Kordić, Miro Barnjak i Ivan Prskalo. U videu, pored glumaca HNK Mostar, igraju Fatima Kazazić Obad, Ivan Prskalo, Tea Pandža i Filip Lukenda. Režiju i scenografiju potpisuje Biljana Čakić, dramaturgiju Dragan Komadina, autor je glazbe Andrijan Zovko, suradnica na scenskom pokretu je Fatima Kazazić Obad, kostimografkinja Sandra Milavić, izradu videa potpisuje Slaven Marinčić, a izradu scenografije Davorin Briševac i Marko Mrdaković.

Predstava nasmijava svoje gledatelje i redovno puni dvorane širom Bosne i Hercegovine.

Detalji

Datum:
20 studenoga, 2023
Vrijeme:
19:00 - 20:00
Cijena:
$7

Lokacija

Kulturni centar Stolac
Humska bb
Stolac, Bosnia and Herzegovina
Pogledaj na Google maps-u